Paradise Pursuit

Om Tobias´s Liv och Äventyr. Samt om Jakten på Paradiset här på jorden!

dagens minne 4 studenten efter 9an

Publicerad 2011-06-17 19:51:02 i Dagens Minne1

15 år gammal och första kostymen var inhandlad, Tjejen var bjuden och limousinen bokad. Vi samlades hemma hos mig, 4-5 grabbar, jag Filip Rydbeck, Tobias källmarker, Roy norman och... daniel west ? Sen så åkte vi runt och hämtade våra dejter. Jag gick med en tjej som hette viktoria lindström? tror jag hon hette. Mysko tjej men hon var också min första kyss.
Studentfesten hade vi i Tyresö centrum, det var alkotest på väg in och sen så fick man lite mat och läsk, sen så var Timbuktu där och sjöng... vilket endast 20% av folket som var där uppskattade.
Jo Johan magriuteli (Stavning?) andersson vart balens kung vilket var jäkligt kul.

2 veckor sedan sist.

Publicerad 2011-06-16 15:25:24 i 2011

Jaha tiden den flyger när man har roligt ! Jag ska titta i almanackan vad jag gjort i veckorna som jag inte skrivit något så att vi får med allt!.
Jag har varit på en del MUF event, bland annat retorik utbildning, filmkväll ( med bland andra ina )
Jag har varit med på ett Välrdsrekordförsök till världens största whiskyprovning, nu vart det inget rekord men peter sipen var rolig och bandet som spelade bra. dessutom så fick man ju gratis whisky (jag lyckades få en inbjudan via ett företag jag haft kontakt med och kom då in gratis med en vän, i vanliga fall så skulle det kosta 400 per person)
Jag har firat micke som fyllde 22 med en ordentlig fest hemma hos honom, riktigt kul!
Sen så var det studenten för Josefin och Carro med tillhörande mottagningar.
Jag har lämnat blod för första gången
Firat att mosters man Minus fyllt 40
Köpt en epilator
Övningskört med mor min
Och Beställt en nylongitarr! ( Svart)  Jag tänkte börja spela igen och tydligen så är stålsträngar inget bra, dom har smalare hals. hårdare strängar och större låda så det vart att köpa en ny. Den nya är dessutom sjukt snygg så jag ska hämta den idag!
Det blir lite tråkigt när man inte skriver så ofta för då måste jag uppdatera så himla mycket på en gång! Jag kanske skulle börja skriva varannan dag eller så för att kunna skriva om allt det roliga som hänt och inte bara rada upp saker efter varandra.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela