Paradise Pursuit

Om Tobias´s Liv och Äventyr. Samt om Jakten på Paradiset här på jorden!

En dag

Publicerad 2010-12-31 00:24:33 i 2011

Idag så har jag Hjälpt mor min med att handla både mat och annat nyttigt, Själv så passade jag på att köpa användbara saker. Chockladsås till glass, Skohorn, groggvirke till imorgon Och! LdB Royal edition Shower cremé. Den ska tydligen ge Kärlek, lyster och Guldskimmer till huden. Och Oj va jag känner mig guldig nu ! haha kanske inte men jag luktar jävligt gott nu iallafall. Redo för nyår!
Btw handlade fullt med skumpa med J, imorgon blir det riktigt god middag och amba för hela slanten!

Dags för en nystart!

Publicerad 2010-12-29 00:40:43 i Allmänt

Jag skrev i den här bloggen när jag reste och nu tänkte jag ha den lite mer som som ett bollplank över dagen, alla dagar eller endel dagar iallafall.
Snart är det nyår och 1 1/2 år sedan jag skrev ett inlägg sist. Då befann jag mig i thailand och hade det bra, jag har sedan dess varit både i thailand och london och norge på olika resor. Jag har befunnit mig i ett förhållande nästan från och med att jag kom hem tills nu.
Men nyår på g!
skumpa
Så här kör vi!
Idag så har jag varit helt ledig!, jag har gjort massa nyttiga saker i huset, städat och gjort iordning mina nya snygga block ljus! ( note to self, fota mer vad jag gör så kan jag ju lägga bilderna här!) Eh, jag har pratat med V och T om nyår men inte kommit fram till något konkret, det blir nog Amba för oss allihopa känns det som.
Till middag idag så vart det Tortellini med lite ost och ett glas Fun Strawberry saft Mycket mysigt om jag får säga det själv!
Imorgon så blir det att hjälpa mor min mitt på dagen med lite nya inköp, sen på kvällen så ska det nog socialiseras med A och P
Nu får vi se om den här bloggen håller sig vid liv under 2011!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela